Ajankohtaiset Lifestyle Terveys

Magneettitutkimustulokset ja hyviä uutisia

Eilen oli hyvien uutisten perjantai. Kesällä mainitsin jo siitä, kuinka koin keväällä yhtäkkisen kuulon aleneman, jota seurasi myöhemmin huimauskohtauksia. Luonnollisesti oireet saivat huolestumaan ja lopulta olin jo ihan varma diagnoosistani – että sisäkorvassani tai syvemmällä on jokin kasvain joka aiheuttaa oireita. Miten paljon liikaa laitoinkaan aikaa oireiden pähkäilyyn ja murehtimiseen – turhaan. No, viime viikolla pääsin vihdoin pään magneettikuvaukseen ja nyt sain tulokset. Ja arvatkaa mitä? Kuvauksessa ei löytynyt mitään poikkeavaa, ei kasvaimia eikä mitään muutakaan mystistä. Yksi huoli pois tippui pois hartioilta, vaikkakin on ikävää että oireet jäävät eikä syytä tiedetä. Päätäni ei ole koskaan aiemmin kuvattu, joten on ihan kiva että se tehtiin ekaa kertaa nyt nelikymppisenä – voin ainakin hetken luottaa siihen, että kaikki on kunnossa – ainakin pääkopassa, kun pieniä vanhuuden oireita muuten iskee. 😀

Toinen hyvä uutinen tuli ihan puskista ystävältämme Verohallinnolta. Olin odottanut verotuspäätöstä jo kuukausia tehtyäni siihen muutamia korjauksia. Myönnän, että olin ihan ’vähän’ hermona, sillä alkuperäinen verotusarvio näytti siltä, että mätkyjä saattaisi tulla omalle pussille liikaa. Mutta mikä ihana yllätys, kun päätös vihdoin tuli. Sekin sai toisen painon tippumaan hartioilta. Kannattaa todellakin aina tarkistaa verotuspäätös ja tutkia tarkkaan, onko siihen lisättävää. Aina en ole itsekään näin tehnyt, nuorempana usein annoin verotuspäätösten vaan tulla ja mennä, luottaen siihen että asiat ovat oikein.

Jos jotain ikävääkin tähän viikkoon keksisi, niin sen että sain kunnon syysflunssan, itseasiassa koko perheemme sai mutta pahiten se taisi iskeä minuun ja nuorimpaan poikaan. Vuosien tauon jälkeen kuumekin nousi hetkeksi! Mutta eteenpäin sanoi mummo lumessa!

Jaa juttu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *