Lifestyle

Kun superkuivat hiukset saivat kerrankin kosteutta ja syntyivät uudelleen

Testissä Hairlustin syväkosteuttavat hiustenhoitotuotteet.

Yhteistyössä Hairlust. Hiukseni ovat aina olleet ongelmallisen kuivat – sellaiset, jotka tuntuvat jatkuvasti karkeilta ja elottomilta. Osittain tämä on jokin synnynnäinen hiusteni ominaisuus, koska ne ovat olleet aina super paksut ja karheat. Isoäidilläni oli samanlaiset hiukset ja hän kertoikin joskus kampaajan nimittäneen hänen hiuksiaan ”rautalangoiksi”.

Olenkin etsinyt ratkaisua kosteuttamaan ja elvyttämään kuivia hiuksiani iät ja ajat. Monet kampaamoiden hyvät tuotteet ovat olleet liian tyyriitä ja kaupoissa sitten alan liian usein pihistellä. Olen kuitenkin tosi laiska ja pihi panostamaan kosmetiikkaostoksiin yleensäkään joten useimmiten olenkin pessyt hiukset markettien edullisimmilla perusshampoilla. Ne toimivat joten kuten, jos vaan käytän lisäksi hoitoainetta mutta yksinään perusshampoilla hiuksista tulee järkyttävä selvittämätön takkupesä – ja hiuksia sen kun lähtee päästä. Päätin kokeilla Hairlust Moisture Hero™ Duo -sarjaa, Split Fix™ hiuksiin jätettävää hoitoainetta sekä Split Fix™ Hair Oil -hiusöljyä.

Ongelmana super kuivat hiukset

Jos sinulla on kuivat hiukset, tiedät varmasti, miltä tuntuu, kun hiukset ovat pörröiset, kiillottomat ja katkeilevat helposti. Tällaiset hiukset jäävät aina jotenkin kuivan ja karhean tuntuisiksi. Ongelmani on ollut juuri tämä: hiukseni ovat superkuivat, ja mikään tavallinen kosteuttava shampoo tai hoitoaine ei ole antanut niille oikeanlaista kaipaamaani kosteutta.

Hairlust Moisture Hero™ Duo – mitä tuotteet lupaavat?

Hairlust Moisture Hero™ Duo sisältää kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen, jotka on suunniteltu erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Tuotteet lupaavat syväkosteuttaa hiuksia ja palauttaa niiden luonnollisen kosteustasapainon.

Split Fix™ Leave-in Conditioner on kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka lupaa ehkäistä pörröisyyttä, kaksihaaraisia ja takkuuntumista.

Split Fix™ Hair Oil taas on kevyt hiusöljy, joka lupaa vahvistaa ja suojata hiuksia samalla kun se myöskin vähentää kaksihaaraisia ja hiusten pörröisyyttä. Tämä kuulosti juuri siltä, mitä kuivat hiukseni kaipasivat.

Ensimmäinen vaikutelmani

Täytyy sanoa että en panostanut odotuksiin mielessäni paljoakaan ennen ensi kertaa Hairslust-tuotteiden käyttöä. Kuitenkin jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin eron tavallisiin kosteuttaviin shampoihin ja hoitoaineisiin verrattuna. Huomasin eron itseasiassa jo hiuksiani huuhdellessa, missä hiukset tuntuivat käsissä käsittämättömän pehmeiltä. Yleensä tunne on täysin toinen, tälläistä kokemusta ei ole koskaan ollut edes. Ja en nyt oikeasti millään tavoin paisuttele kokemustani!

Tässä hiukseni nykyisessä pituudessaan ja hyvinvoivina! Ei karheutta tai takkuja enää.

Hairlust-shampoon ja hoitoaineen käytön jälkeen

Paras tunne oli se, miltä hiukset tuntuivat pesun jälkeen Hairlust Moisture Hero™ Duolla. Kosteus oli selkeästi imeytynyt hiuksiini, eikä vain jäänyt pinnalle. Hiukseni tuntuivat pehmeiltä, mutta samalla ilmavilta – ei raskailta tai rasvaisilta, mikä on monen kosteuttavan tuotteen haaste.

Sanoin kuvailemattoman uusi ja ihmeellinen pehmeys tuli hiuksiini, en osaa edes kuvailla tunnetta muuten kuin pehmeytenä, koska ikuinen normaali tunne on ollut kuivat, takkuiset ja karheat hiukset.

Split Fix™ Leave-in Conditioner taitaa olla todellinen pelastaja super kuiville hiuksilleni, vaikka vielä erehtyisin käyttämään perusshampoita, joiden käytön jälkeen hiukseni ovat aina olleet kuin takkupesä. Tämä hoitoaine todellakin vaikuttaa kosteuttavan jopa minun hiuksia syvältä tehden niistä pehmeät, helposti selvitettävät ja sileät ilman raskasta tunnetta. Aivan täydellinen tuote!

Split Fix™ Hair Oil on pelastus kaksihaaraisille ja pörröisyydelle

Tämä hiusöljy osoittautui erinomaiseksi viimeistelytuotteeksi. Hiukseni ovat luonnostaan hieman aaltoilevat ja herkästi pörrööntyvät, mutta tämä öljy antoi niille silkinpehmeän kiillon ja vähensi huomattavasti pörröisyyttä. Öljy imeytyi nopeasti, eikä jättänyt tahmaista tunnetta, vaan hiukset tuntuivat kevyiltä ja pehmeiltä. Hieman katselin ihmeissäni uuden näköisiä kutrejani tämän käytön jälkeen, koska en ole ikinä nähnyt vastaavaa kiiltoa omissa hiuksissani – enkä kiharoitani ”yhtenäisinä” – yleensä ne ovat vain sekavaa pörröä, ihan sama miten laitan hiukseni. Öljyn käyttö on erityisen kätevää hiusteni latvoille, jotka kärsivät eniten kuivumisesta ja kaksihaaraisista. Huomasin laittavani tätä liikaa ensimmäisillä kerroilla ja sitten hiukset alkoivat jo näyttää likaisilta, mutta kun kohtuuden ja oikean määrän löytää niin – loistotuote!

Miksi valita Hairlust-tuotteet kuiville hiuksille?

  1. Syväkosteuttava vaikutus: Kosteus ei todellakaan jää vain pintaan, vaan imeytyy syvälle hiuksiin, tehden niistä pehmeät ja terveet.
  2. Pitkäkestoiset tulokset: Jo muutaman käytön jälkeen hiusteni kunto parani selvästi, ja kuivat hiukset tuntuivat jälleen elinvoimaisilta.
  3. Luonnolliset ja ravitsevat ainesosat
    Hairlust-tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia ja kosteuttavia ainesosia, jotka hellivät kuivia hiuksia ja palauttavat niiden kosteustasapainon.
  4. Kosteutusta ilman raskautta
    Hairlust-tuotteet tarjoavat intensiivistä kosteutusta ilman, että hiukset tuntuvat raskailta tai rasvaisilta. Ne auttavat tekemään hiuksista pehmeät ja ilmavat, ilman pörröisyyttä.
  5. Helposti selvitettävät hiukset
    Hairlustin tuotteet, kuten Split Fix™ Leave-in Conditioner, tekevät hiusten selvittämisestä helpompaa ja vähentävät takkuuntumista pesun jälkeen, mikä tekee hiustenhoidosta sujuvampaa.

Jos sinulla on samanlaisia ongelmia kuin minulla kuivien hiusten kanssa, kannattaa ehdottomasti kokeilla Hairlust-tuotteita. Ainakin itse vaikutuin siitä, superkuivat ja ennen toivottomilta tuntuvat hiukseni voivat sittenkin saada uuden elämän, kunhan vain käytössä on oikeat hoitotuotteet.

Kokeile itse ja anna hiuksillesi uusi mahdollisuus kukoistaa!

Jaa juttu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *