Perhe

Salaisen salaisia juttuja tekeillä

Hehee – vai pysyykö mikään salaisena kun niistä kirjoittelen? Joku hyvin läheinen ja tärkeä henkilö elämässäni täyttää näillä näppäimillä pyöreitä vuosia. Itseasiassa kaksikin läheistä sukulaista täyttää ihan saman verran tässä kuussa, mutta vain toiseen liittyy tämä kertomus.

Itse sankari on sanonut ääneen, että mitään erikoisuuksia ei tämä elämän etappi vaadi, eikä hän halua mitään juhlallisuuksia. Piste. Tämä tieto ei yllätä yhtään, mutta ei pidättele minua! Syksyn kiireet ja resurssipula ovat olleet kaikkein upeimpien salaisten yllätysten suunnittelun esteenä, mutta jotain olen sentään saanut aikaan meidän sankarin eteen tehtyä. Ehkä yllätysohjelmaa ja yllätysvieraita. Ja kiva lahja.

En todellakaan tiedä minkä tuomion juonitteluni tulee saamaan, mutta uskon vakaasti että tässä kohtaa yllätykset ovat vain hyvä juttu ja jättävät kivoja muistoja mieleen. Pahus kun en voi nyt kertoa enempää, mutta ehkäpä sitten jälkikäteen voin enemmän paljastaa. Kivaa kun saa välillä juonia ja olla niin salaisena!

Itseäni ei ole taidettu todella yllättää koskaan, polttarinikin olivat aikoinaan hetki jota osasin odottaa – tietenkin – mutta ajankohta ei ollut täysin yllätyksetön. Pidän muiden järjestämistä positiivisista yllätyksistä, vaikka en niitä hirveästi kohtaakaan. Toivoisin että elämä toisi yllätyksenä ehkä sellaisia mahdollisuuksia eteen ihan puskista, joihin en uskaltaisi itse suunnitellen ryhtyä lopulta koskaan vaikka mieli tekisikin – esimerkiksi tandemhyppy tai jokin vastaava extremekokemus!

Jaa juttu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *